fp4Kontakt os:

Fællesskabsbussen - din rullende guide

Endnu flere skal have kendskab til de mange fantastiske foreninger og fællesskaber, der findes rundt omkring i Slagelse Kommune - og så skal de vide, hvordan de kan være med! Det skal den nye Fællesskabsbus hjælpe til med. Fra d. 6. september 2021 og foreløbigt frem til efterårsferien kører Fællesskabsbussen hver uge til et nyt lokalområde i kommunen.

Fællesskabsbussen er din rullende guide til lokale fællesskaber. Når bussen svinger ind på en holdeplads nær dig og slår dørene op, kan du træde ind og blive klogere på alle de fantastiske foreninger og fællesskaber, der er i dit lokalområde. 

I bussen kan du fx finde informationsmaterialer om lokale oreninger, kommende foredrag og andre aktiviteter, se opslag om ledige frivilligjob, se opslag om holdstart, møde nogle af de lokale ildsjæle og få en snak om alle dine muligheder over en varm kop kaffe.

bussen edited       Gule faellesskabsbus
Takket være et nyt partnerskab mellem Frivilligcenter Slagelse, Danmarks Busmuseum og FriRUM Lab bliver Fællesskabsbussen godt kørende. Pt. kører vi med en fin gule rutebil.
 
Nedenfor kan du se en køreplan for hvornår bussen kommer ud i dit lokalområde. Du har også mulighed for at følge Fællesskabsbussens færden på Facebooksiden @faellesskabsbussen

 

Fællesskabsbussen køreplan

Til foreninger/fællesskaber:
Fællesskabsbussen er sat i verden for at synliggøre alle de muligheder, der er for at blive en del af et fællesskab. Vil du/I have jeres materialer med ombord eller måske selv være med, så I kan møde nye deltagere og frivillige? Læs mere om hvordan I kommer med her: Fællesskabsbussen - kom med for udstillere

Baggrund:
Idéen til Fælleskabsskabsbussen er opstået i og udviklet af en arbejdsgruppe med repræsentanter fra Frivilligcenter Slagelse, lokale foreninger, FriRUM Lab og kommunale aktører fra CPUS, FOKUS, ACV, Folkesundhed og Kultur- og Fritid. Gruppen opstod som opfølgning på Frivillligcenter Slagelses kickoff-møde om "flere ind i vores fællesskaber".

Vil du vide mere?
Kontakt Frivilligcenter Slagelse på telefon 51 40 90 73 / 20 29 89 04 eller mail: info@frivillig-slagelse.dk