fp4Kontakt os:

Sundhed og sygdom

I denne kategori finder du tilbud indenfor sundhed og sygdom opdelt alfabetisk. Under hver kategori er der underkategorier, der beskriver tilbuddenes indhold. Kategorien dækker over en stor variation af sygdomme fra allergi og intolerance, diabetes og epilepsi til kræft, muskelsvind og udviklingsforstyrrelser.

Her er tilbud om aflastning og støtte til pårørende, rådgivning, netværk og fællesskaber, forskellige interesseorganisationer, besøgstjenester og sociale aktiviteter

ADHD-Foreningen
thumb_ADHD-Vestsjælland - logo-RGB
ADHD Vestsjælland har til formål er at skabe forståelse for og faktisk forbedring af forholdene for mennesker med ADHD og deres pårørende
Alzheimerforeningen - Lokalforening Vestsjælland
thumb_ALZ_logo_RGB
Alzheimerforeningen Vestsjælland er en forening for alle med interesse for demens. Foreningen tilbyder information, rådgivning m.v.
Hjerneskadeforeningen Vestsjælland
Hjerneskadeforenigen har til formål at skabe samvær og social netværk med borger med erhvervede hjerneskade.
Dansk Handicap Forbund - Ringsted/Slagelse/Sorø Afdeling
thumb_DHF_Logo_RGB
Dansk Handicap Forbund Sorø/Slagelse mødes i Kongehave Centret, Svendsgade i Slagelse den første mandag i hver måned. Foreningen arbejder for, at mennesker med handicap får de samme muligheder i samfundet som ikke-handicappede. Målet er at skabe et samfund med lige muligheder for alle.
Parkinsonforeningen Vestsjællands Kredsen
Parkinsonforeningen Vestsjællands Kredsens målgruppe er parkinsonramte og deres pårørende. Foreningens formål er bl.a. at formidle viden om parkinsonsygdommen og danne socialt netværk.
DH-Slagelse - Danske Handicaporganisationer
Danske Handicaporganisationer er en paraplyorganisation for foreninger, der samarbejder om forebyggelse og bekæmpelse af fysiske og psykiske handicap, som følge af medfødte lidelser, sygdomme og ulykker som følger heraf.
Epilepsiforening - Kreds Vestsjælland
thumb_logoepilepsiforeningen
Foreningens målgruppe er personer med epilepsi fra vugge til grav, pårørende til personer med epilepsi og alle andre med interesse for epilepsi. Der arrangeres sociale weekender med fagligt input, revyture, andre aktiviteter, oplysning, netværk, aftenkreds, politisk arbejde.
Arbejdsskadeforeningen AVS
thumb_AVS logo
Arbejdsskadeforeningen er for alle, der har en arbejdsskade, og dem som har mistet noget af deres erhvervsevne. Vi yder hjælp til selvhjælp overfor offentlige myndigheder. Der er åben rådgivning hver den første onsdag i hver måned fra kl. 17.00 til 20.00 på Nykobbelvej 1, 4200 Slagelse.
Foreningen for Rygsøjlegigt og Morbus Bechterew - Landsdelsforeningen Vestsjælland
thumb_MB-logo
Foreningens målgruppe er mennesker med rygsøjlegigt og Morbus BechterewAC samt SpA. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til sygdommen samt følgesygdomme samt mulighed for at møde andre med samme udfordringer.
Scleroseforeningens - Lokalafdeling Slagelse/Sorø
thumb_Scleroseforeningens logo[1]
Scleroseforeningen afholder arrangementer for medlemmer med sclerose og pårørende af oplysende og underholdende karakter m.v. Foreningen arbejder for at sikre bedst muligt kendskab til sygdommen, lokalafdelingen og foreningen.
« Start Forrige 1 2 3 4 Næste Slut »
Powered by SobiPro