fp4Kontakt os:

Øvrige

I denne kategori finder du øvrige tilbud, som spænder bredere end de øvrige kategorier og som henvender sig til alle eller flere forskellige slags målgrupper.

Her findes tilbud om folkeoplysning, foreningsstøtte og rådgivning, førstehjælp, hjælp ved mobning, samt jobformidling og socialøkonomiske virksomheder, rådgivning om arbejdsmarkedet, konfliktrådgivning og selvhjælpsgrupper.

Mentorkorps Slagelse
thumb_mentorlogo 2014
Mentorkorps Slagelse tilbyder støtte til unge mellem 18 og 30 år, som er frafaldstruet i uddannelsen eller gerne vil i gang med en uddannelse.
Motion & Samvær - Et tilbud under Slagelse Firmaidræt
Foreningen Motion & Samvær tilbyder en række forskellige idrætsaktiviteter i dagtimer og aften.
Dansk Forsorgshistorisk Museum
Dansk Forsorgshistorisk Museum fortæller de udviklingshæmmedes historie fra 1800 og op til i dag. Museet har åbnet tordage kl. 10.00 til 14.00 og søndage 13-15
Arbejdsskadeforeningen AVS
thumb_AVS logo
Arbejdsskadeforeningen er for alle, der har en arbejdsskade, og dem som har mistet noget af deres erhvervsevne. Vi yder hjælp til selvhjælp overfor offentlige myndigheder. Der er åben rådgivning hver den første onsdag i hver måned fra kl. 17.00 til 20.00 på Nykobbelvej 1, 4200 Slagelse.
Dansk Folkehjælp - Korsør/Skælskør
Foreningen er en landsdækkende frivillig humanitær organisation, som yder hjælp til udsatte mennesker i Danmark og udlandet.
BØRNMEDbogstaver
thumb_træ-1
BØRNMEDbogstaver er en online vidensbank og et fælles forum for børn, forældre, familie, venner og andre med kontakt og relation til et barn med en bogstavdiagnose, herunder ADHD, Aspergers og autisme. Foreningen har mødested Gammelgade 15 i Skælskør.
VeteranHaven
thumb_veteranhaven
VeteranHaven er et gratis, frivilligt og permanent tilbud til dig. Sammen opbygger vi have med planter og dyr. Vi laver alt arbejdet selv, helt uden stress og jag i vores eget tempo. Her er højt til loftet og plads til alle!
Natteravnene Slagelse
thumb_Natteravnene-logo
Det er Natteravnenes primære formål, at medvirke til at skabe større lokal tryghed og især hjælpe børn og unge til øget livsglæde. Vi arbejder primært om natten. Vi bærer Natteravnenes karakteristiske gule jakker for at være synlige ovre for børn og unge.
Landudvikling Slagelse
thumb_logo landudvikling web payoff 340x70px
Landudvikling Slagelse er den lokale aktionsgruppe for Slagelse kommune. Foreningen er sat i verden for at drive og støtte udviklingen i landdistrikterne og kystnære områder i Slagelse kommune i bredt samspil med lokalsamfundet.
Lokalråd
Der findes mange forskellige lokal- og landsbyråd i Slagelse Kommune. Se Kommunens hjemmeside for en oversigt.
« Start Forrige 1 2 3 Næste Slut »
Powered by SobiPro