fp4Kontakt os:

 

Børn & Unge

I denne kategori finder du tilbud målrettet børn og unge. Her er både tilbud om rådgivning, væresteder og sorggrupper, samt tilbud om ferier og samvær med voksne. I kategorien findes også tilbud til socialt udsatte og psykisk sårbare børn og unge.

Kriminalpræventive tilbud til unge flygtninge og indvandrere findes desuden under kategorien ’Flygtninge og Indvandrere’.

Mødrehjælpen Slagelse Lokalforening
thumb_Logo mødrehjælpen
Mødrehjælpens Lokalforening i Slagelse arbejder for at etablere lokale aktiviteter, fx i genbrugsbutikken Fisketorvet 4A, Slagelse.
Unge for Ligeværd - Vestsjælland
Unge for Ligeværd - Vestsjælland tilbyder et socialt netværk og et aktivt fritidsliv med ligestillede til unge med særlige behov. Foreningen mødes fast på CSU i Slagelse.
Mentorkorps Slagelse
thumb_mentorlogo 2014
Mentorkorps Slagelse tilbyder støtte til unge mellem 18 og 30 år, som er frafaldstruet i uddannelsen eller gerne vil i gang med en uddannelse.
Børns Voksenvenner Slagelse og Omegn
thumb_BVV_logo
Børns Voksenvenner Slagelse og Omegns målgruppe er børn og unge fra 6 år og opefter. Formålet med foreningen er at formidle venskaber mellem børn med et spinkelt voksennetværk og ressourcestærke voksne.
Ungdommens Røde Kors, Slagelse
thumb_URK_logo
Ungdommens Røde Kors er den største humanitære ungdomsorganisation i Slagelse Kommune, der gennem frivilligt arbejde gør en markant forskel for udsatte børn og unge i Slagelse Kommune.
Røde Kors Slagelse
thumb_Logork
Røde Kors Slagelse har en række aktiviteter lokalt for mange forskellige målgrupper som fx patientstøtter, netværksgrupper, genbrugsbutikker, familiegrupper og meget mere.
BØRNMEDbogstaver
thumb_træ-1
BØRNMEDbogstaver er en online vidensbank og et fælles forum for børn, forældre, familie, venner og andre med kontakt og relation til et barn med en bogstavdiagnose, herunder ADHD, Aspergers og autisme. Foreningen har mødested Gammelgade 15 i Skælskør.
Natteravnene Slagelse
thumb_Natteravnene-logo
Det er Natteravnenes primære formål, at medvirke til at skabe større lokal tryghed og især hjælpe børn og unge til øget livsglæde. Vi arbejder primært om natten. Vi bærer Natteravnenes karakteristiske gule jakker for at være synlige ovre for børn og unge.
Landsforeningen Autisme - Kreds Vestsjælland
thumb_autisme
Vi repræsenterer vores medlemmer i kommunerne Slagelse, Ringsted, Kalundborg Odsherred, Holbæk og Sorø for Landsforeningen Autisme.
SAND - De hjemløses Organisation - Nordvestjælland
thumb_Nordvestsjaelland_jpg
SAND er en interesseorganisation for nuværende og tidligere hjemløse. Vi arbejder for at afskaffe hjemløshed og forbedre forholdene for de hjemløse, der nu engang er.
« Start Forrige 1 2 Næste Slut »
Powered by SobiPro