fp4Kontakt os:

Handicap

I denne kategori finder du tilbud til mennesker med handicap. Kategorien er opdelt i underkategorier, så man kan finde de tilbud, som henvender sig specifikt til ens handicap. Under de forskellige underkategorier findes tilbud som interesseorganisationer, information og oplysning, rådgivning og vejledning, netværk, sociale aktiviteter og besøgsvenner. Under ’Øvrige’ findes tilbud som kan have generel interesse.

Unge for Ligeværd - Vestsjælland
Unge for Ligeværd - Vestsjælland tilbyder et socialt netværk og et aktivt fritidsliv med ligestillede til unge med særlige behov. Foreningen mødes fast på CSU i Slagelse.
Dansk Handicap Forbund - Ringsted/Slagelse/Sorø Afdeling
thumb_DHF_Logo_RGB
Dansk Handicap Forbund Sorø/Slagelse mødes i Kongehave Centret, Svendsgade i Slagelse den første mandag i hver måned. Foreningen arbejder for, at mennesker med handicap får de samme muligheder i samfundet som ikke-handicappede. Målet er at skabe et samfund med lige muligheder for alle.
Dansk Blindesamfund
thumb_DBS Logo_smal
Dansk Blindesamfund er en uafhængig privat forening, opbygget og ledet af mennesker, der er blinde eller stærkt svagsynede. Foreningens formål er at varetage blinde og stærkt svagsynedes interesser. Lokalt afholder foreningen klubaktiviteter.
Høreforeningen Slagelse Lokalafdeling
Høreforeningen Slagelse Afdeling laver oplysende arbejde og tilbyder netværksgrupper, foredrag og andre arrangementer. Foreningen yder støtte og vejledning til personer med hørenedsættelse og er talerør overfor kommunen.
DH-Slagelse - Danske Handicaporganisationer
Danske Handicaporganisationer er en paraplyorganisation for foreninger, der samarbejder om forebyggelse og bekæmpelse af fysiske og psykiske handicap, som følge af medfødte lidelser, sygdomme og ulykker som følger heraf.
Hjernesagen - Slagelse og Sorø kommune
Hjernesagen Slagelse og Sorø arbejder for at sikre støtte til personer der er ramt af en blodprop eller blødning i hjernen samt støtte til deres pårørende. Foreningen mødes lokalt på CSU på Sverigesvej 15, 4200 Slagelse.
Arbejdsskadeforeningen AVS
thumb_AVS logo
Arbejdsskadeforeningen er for alle, der har en arbejdsskade, og dem som har mistet noget af deres erhvervsevne. Vi yder hjælp til selvhjælp overfor offentlige myndigheder. Der er åben rådgivning hver den første onsdag i hver måned fra kl. 17.00 til 20.00 på Nykobbelvej 1, 4200 Slagelse.
Scleroseforeningens - Lokalafdeling Slagelse/Sorø
thumb_Scleroseforeningens logo[1]
Scleroseforeningen afholder arrangementer for medlemmer med sclerose og pårørende af oplysende og underholdende karakter m.v. Foreningen arbejder for at sikre bedst muligt kendskab til sygdommen, lokalafdelingen og foreningen.
Dansk Handicap Forbund - Korsør/Skælskør afdeling
thumb_DHF_Logo_RGB
Foreningen arbejder for handicappedes interesser, og give personer med fysisk handicap og andre interesserede, der ofte ikke har lejlighed til at komme ud og møde andre og deltage i socialt samvær, lejlighed til at være sammen med ligestillede og få venner.
Slagelse Handicap Idræts Forening
thumb_hif
Foreningens formål er at få ensomme mennesker ud af boligen, for at træffe andre mennesker, knytte kontakter og få god motion. Der er aktiviteter som svømning, styrketræning og gymnastik.
« Start Forrige 1 2 Næste Slut »
Powered by SobiPro