fp4Kontakt os:

Psykisk sårbarhed

I denne kategori finder du tilbud til psykisk sårbare inddelt i undergrupper, som henvender sig til konkrete problemstillinger. Under kategorien øvrige findes tilbud, som henvender sig mere generelt til psykisk sårbare. Tilbud til folk med asperges, autisme og ADHD findes under målgruppen sygdom.

ADHD-Foreningen
thumb_ADHD-Vestsjælland - logo-RGB
ADHD Vestsjælland har til formål er at skabe forståelse for og faktisk forbedring af forholdene for mennesker med ADHD og deres pårørende
Foreningen for efterladte efter selvmord - Sjællandskredsen
thumb_Efterladte stor
Landsforeningen for efterladte efter selvmord er en forening for pårørende til personer, der har begået selvmord. Vi skaber mulighed for at danne netværk. Vi har lokalkredse flere steder i landet: Sjælland, Fyn, Midtjylland – Aarhus, Nordjylland - Aalborg og Thisted, samt cafégruppe i Hols
Bedre Psykiatri, Lokalafdeling Slagelse
thumb_bp
Bedre Psykiatri henvender sig til pårørende til psykisk syge samt alle med interesse for at få viden om psykiske lidelser. Foreningen hjælper og støtter bl.a. pårørende med cafemøder, netværksgrupper og diverse åbne arrangementer.
BØRNMEDbogstaver
thumb_træ-1
BØRNMEDbogstaver er en online vidensbank og et fælles forum for børn, forældre, familie, venner og andre med kontakt og relation til et barn med en bogstavdiagnose, herunder ADHD, Aspergers og autisme. Foreningen har mødested Gammelgade 15 i Skælskør.
VeteranHaven
thumb_veteranhaven
VeteranHaven er et gratis, frivilligt og permanent tilbud til dig. Sammen opbygger vi have med planter og dyr. Vi laver alt arbejdet selv, helt uden stress og jag i vores eget tempo. Her er højt til loftet og plads til alle!
Recovery Bulls Slagelse
Foreningens formål er at skabe rum til aktive og sociale aktiviteter for borgere i Slagelse Kommune. Vi er et aktivt fællesskab der igennem Idræt og kærligt fællesskab i øjenhøjde ønsker at bringe vores medlemmer en meningsfuld tilværelse og et stort netværk.
CPUS - Center for Psykosocial Udvikling Slagelse
Center for Psykosocial Udvikling Slagelse har en bred vifte af tilbud herunder rådgivning, socialpædagogiskstøtte, væresteder, botilbud mv. i hele Slagelse Kommune
PsykInfo, Region Sjælland
PsykInfo er Psykiatrisk Informationscenter i Region Sjælland. PsykInfo tilbyder information, rådgivning og rådgivning om psykisk sygdom inden og udenfor psykiatrien.
headspace Slagelse
headspace Slagelse tilbyder rådgivning til børn og unge, som har brug for nogen at tale med om de små eller store udfordringer, der fylder i deres hverdag. I headspace er der ingen ventetider eller journaler, og alt foregår på de unges præmisser. Det er et anonymt, gratis og frivilligbåret ti
Powered by SobiPro