fp4Kontakt os:

Guide til lokalebooking

Står din forening og mangler et lokale til jeres næste møde? Vidste du, at I kan benytte jer af booking af de fleste kultur- og idrætsfaciliteter i Slagelse kommune? Hvis ikke, så læs videre her om, hvordan det nemt kan gøres.

Slagelse Kommune rummer en lang række attraktive faciliteter på kultur-, fritids- og idrætsområdet, som kan lånes eller lejes af borgere, foreninger og andre aktører til aktiviteter og arrangementer. Foreninger og foreningslignende grupper i Slagelse kommune kan låne ledige og egnede faciliteter, i det omfang det er muligt, hvis foreningen/gruppen er åben for alle eller en sagligt afgrænset kreds og udøver en aktivitet, som kommunen lovligt kan varetage/støtte. Det kan fx være folkeoplysningsaktivitet, frivillige kultur- og fritidsaktiviteter eller frivillige aktiviteter i forbindelse med humanitært, socialt eller sundhedsmæssigt arbejde.


Hvordan booker vi?
Hvis du ønsker at låne eller leje et lokale, en bane e.l. til din aktivitet, har du mulighed for at gøre det gennem tilskuds- og bookingsystemet Winkas – du kommer direkte til det ved at trykke på følgende link: Slagelse Kommune (winkas.net). Her kan du både booke faciliteter til enkeltstående og gentagne aktiviteter/arrangementer samt få et overblik over hvilke faciliteter og ledige tider, der findes.

Brug af bookingsystemet kræver, at du er logget ind. Hvis du ikke har login, kan du oprette dig som ny bruger elektronisk via linket her: Opret bruger | Slagelse Kommune (winkas.net)

Brug for hjælp
Er der noget, der driller, eller virker det for kompliceret, kan man kontakte bookingkoordinator Jeanette Egesø på tlf. 58 57 47 45 eller på mailen fritid@slagelse.dk, hvis man har brug for hjælp i forbindelse med brug af bookingsystemet.

Er der desuden tvivl om, hvilken facilitet der vil passe til lige netop jeres arrangement eller aktivitet, kan man kontakte event- og projektkoordinator Malene Gerding Nielsen på tlf. 58 57 44 09 / 20 55 59 81 eller på mailen manmn@slagelse.dk.

Retningslinjer
For lån af diverse lokaliteter gælder forskellige retningslinjer, som i finder ved at følge nedenstående link:

Retningslinjer for lån af lokaler, haller og udendørs anlæg:
retningslinjer-for-laan-af-lokaler-haller-og-udendoers-anlaeg-webtil.pdf (slagelse.dk)


Retningslinjer for lån af kulturfaciliteter:
Kommunale faciliteter til kulturelle aktiviteter (slagelse.dk)