fp4Kontakt os:

Guide til afholdelse af Fællesskabsstafet

Frivilligcenter Slagelse og Folkesundhed, Slagelse Kommune er gået sammen om at udgive en guide til afholdelse af Fællesskabsstafet.

Guiden giver inspiration til, hvordan kommuner, frivilligcentre, lokale foreninger m.m. kan gå sammen om at holde en Fællesskabsstafet.
 
En Fællesskabsstafet er en aktivitet, som kan skabe møder på tværs af fællesskaber og bringe både frivillige foreninger, kommunale institutioner og andre organisationer sammen i ét stort fællesskab.  
I guiden får du en kort introduktion til, hvad en Fællesskabsstafet er samt tips til at planlægge og afholde den.
Guiden tager afsæt i de erfaringer vi har fra afholdelsen af Fællesskabsstafetten 2019 i Slagelse Kommune. Idéen til stafetten er udviklet i et tæt samarbejde mellem Folkesundhed, Slagelse Kommune og Frivilligcenter Slagelse. I praksis blev den omsat til virkelighed sammen med 100 lokale fællesskaber.  Stafetten i Slagelse strakte sig over 5 dage, bevægede sig over 125 km, var igennem 10 lokalområder og blev båret af mere end 1000 hænder.

Hent guiden her som pdf [klik her].

Hvis du har lyst til at se en lille film, der på bedste vis fanger essensen af Fællesskabsstafetten i Slagelse anno 2019: https://youtu.be/NC3_d1E4UXc

Du kan også se og genopleve Fællesskabsstafetten 2022 i Slagelse i denne skønne lille film: https://youtu.be/899oB-Xbn0I

Du har også mulighed for at hente guiden i trykt form hos Frivilligcenter Slagelse.

 

stafetguide