fp4Kontakt os:

Om os

Frivilligcenter Slagelse er et omdrejningspunkt for det lokale frivillige sociale arbejde til gavn for sårbare og socialt udsatte mennesker.

Vi er sat i verden for at skabe de bedst mulige rammer for frivilligt socialt arbejde i Slagelse Kommune. Det gør vi ved at støtte, synliggøre, udvikle og fremme frivilligheden og foreningslivet lokalt.

Vi arbejder for at det skal være let at blive frivillig, let at yde en frivillig indsats og det skal være let at hente hjælp og støtte i civilsamfundet.

I praksis påtager vi os tre centrale roller i vores kontakt med det lokale foreningsliv, borgere, kommune mv. Det er som henholdsvis videnscenter, guide og fællesskaber. Dertil kommer en mere praktisk servicerolle,

Under de forskellige overskrifter gemmer sig en række tilbud og muligheder for de som er, eller ønsker at blive, engageret i vores lokale frivillighed.

I mødet med vores omverden og også når vi bare er os selv på kontoret arbejder vi med fire værdier som ledestjerne. Det er: Kvalitet, Ligeværdighed, Fællesskab og Glæde

Det er vores ønske at tilbyde en række kerneydelser, der er høj kvalitet, og tilpasset den enkelte modtager. Det står samtidig helt centralt for os, at arbejde for at flest muligt kan finde en plads i frivillige fællesskaber. Det hele må gerne krydres med en god portion glæde.