fp4Kontakt os:

Kom til Nytårskur

nytårskur

23/1: Velkommen i det nye årti!

Kære medlemmer og samarbejdspartnere
Vi er glade for at kunne invitere til nytårskur! Sammen skal vi ikke bare tage hul på et nyt år; men også kaste et fælles blik ud i den fremtid, der ligger endnu længere fremme.

Når vi har ønsket hinanden godt nytår, skal vi i fællesskab stoppe op og stille skarpt på temaet 'Samarbejde'.

Vi får besøg af tre lokale foreninger, der vil dele deres erfaringer omkring samarbejde og udvikling:
- Recovery Bulls ved formand Peter Raagaard fortæller om deres erfaringer med at etablere samarbejder som ny forening.
- Hjerteforeningen ved formand Pia Bruun Madsen fortæller om erfaringer med at etablere et arbejdende fællesskab mellem foreninger omkring foredragsrækkerne 'Ved livets afslutning' og senest 'Det gode liv'.
- Ungdommens Røde Kors ved næstformand Christopher Trung Paulsen fortæller om børnecaféen "Pusterummet" på Slagelse Sygehus og samarbejdet med Sygehuset, hvor frivillige sameksisterer med sygehusets personale på børneafdelingen.

Derefter tager vi et kig ind i jeres ønsker for det kommende årti i forhold til udviklingen af samarbejder. I grupper skal vi tage et tidligt kig på hvad mulighederne; som samarbejde mellem foreninger, mellem foreninger og andre sektorer med videre, kan bringe med sig; samt hvordan vi hver især gerne vil have, at det skal forme sig.

Tilmelding:
Vil du være med? Tilmelding senest d. 10. januar til Frivilligcenter Slagelse på mail info@frivillig-slagelse.dk eller tlf. 51 40 90 73. Princippet om 'først til mølle' gælder - der er kun 60 pladser. Der vil være let forplejning/snacks og drikkevarer.
(Hent invitationen til Nytårskuren som pdf [klik her])