fp4Kontakt os:

Vandrefestivalen 2019 søger frivillige til at arrangere vandreture

vandrefestival

Vil du være med til at give dig selv og andre en oplevelse i naturskønne omgivelser?

Vandrefestivalen søger lige nu frivillige turledere, som har lyst til at arrangere en vandretur til dette års Vandrefestival. Festivalen starter fredag d. 16. august og slutter søndag d. 8. september 2019.

Vandrefestivalen kort fortalt

Formålet med vandrefestivalen er at gøre borgere (og gæster) i Region Sjælland opmærksomme på de mange muligheder, der findes for at komme ud og få oplevelser for både krop og sjæl. At gå/vandre er en billig og let tilgængelig måde at øge sin sundhed på, det gælder både den fysiske sundhed og ikke mindst den mentale sundhed og trivsel, bl.a. fordi vandrefestivalen inviterer til oplevelser sammen med andre.
I 2018 var der 145 vandreture i Region Sjælland, og vi håber på stor opbakning igen i år. Som noget nyt har koordinatorerne for festivalen valgt at lave et tema, som i år er bæredygtighed. Det er ikke et krav at inkludere noget om bæredygtighed på din rute, det er blot en mulighed.

Frivillig turleder

Som turleder bestemmer du selv længden på og den geografiske placering af din rute. Det kan fx være en kort, bynær tur på 2 km i et let terræn, eller det kan være en længere travetur for de mere vandrevante. Som turleder er du ansvarlig for at føre alle fremmødte deltagere igennem ruten. Undervejs på vandreturen kan du fx fortælle mere om området, I befærder jer i eller lave aktiviteter, der gør dagen til en begivenhed.

Bliv en del af Vandrefestivalen 2019

Har du lyst til at arrangere en vandretur, kan du tilmelde dig under ”Tilmelding af vandretur” på hjemmesiden: https://www.slagelse.dk/borger/sundhed-og-sygdom/sundhedskampagner/vandrefestival
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
• Mette Adler
metad@slagelse.dk