fp4Kontakt os:

'Vores folkekøkken' er åbnet!

Folkekoekken

Onsdag d. 24/4 åbnede 'Vores Folkekøkken' med en meget vellykket første fællesspisning.
Med alle billetter udsolgt var der en meget flot opbakning til åbningen.

Når en gammel drøm bliver til virkelighed
I Frivilligcentret er vi glade og stolte over at kunne se, at vi nu sammen med en række lokale ildsjæle har omsat en gammel drøm til virkelighed!

Til fællesskabsdagen den 10/10 deltog ikke mindre end 80 mennesker i fællesspisningen i Vestsjællandscentret, der var arrangeret af os i Frivilligcenter Slagelse og Folkesundhed, Slagelse Kommune.

Vi havde en hyggelig aften med god mad, god stemning, et godt fællesskab med gode snakke! Hos os vækkede det netop en gammel drøm om flere aftener af den slags, måske i form af et frivilligt drevet folkekøkken! Det var en drøm, vi delte med flere den aften. Derfor tog vi bolden op og inviterede til et åbent kickoff-møde i november for sammen med andre at undersøge om drømmen skulle omsættes til virkelighed.

Og det skulle den heldigvis! En arbejdsgruppe på aktuelt syv frivillige har udviklet på ideen i fællesskab og kunne som et fantatisk punktum i historien invitere til åbning af folkekøkkenet i uge 17.

Kom og vær med!

De næste fællesspisninger finder sted d. 22. maj og d. 26. juni i Rosenhuset, Bredegade 10, Slagelse. Menuen afsløres løbende på www.facebook.com/voresfolkekoekken. Der er altid mulighed for at vælge vegetarmenu. Priserne er venlige så et måltid inkl. vand koster 40 kr. for voksen og  20 kr. for børn u. 12 år.

Køb billet online på www.voresfolkekoekken.nemtilmeld.dk eller fysisk hos os i Frivilligcenter Slagelse (se www.frivillig-slagelse.dk) eller via
Annika Flindtholt, som du kan fange på tlf. 40 23 69 22.
Følg Folkekøkkenet på www.facebook.com/voresfolkekoekken.