fp4Kontakt os:

CORONA: Et coronatilpasset Frivilligcenter

Paradise

I denne tid ser vi fremad. Vi vil derfor give jer en kort orientering om status i Frivilligcentret; genåbning, online netværksgruppe, spørgeskemaundersøgelse, lokaleudlån mv.

Tilbud fra Frivilligcentret

Som altid tilbyder vi almindelige kerneydelser som hjælp og støtte til jeres foreningsdrift. I denne tid har vi selvfølgelig særligt fokus på at understøtte foreninger og frivillige fællesskaber i forhold til den genåbning, der nu venter lige om hjørnet. Vi afholder meget gerne telefonmøder med jer eller onlinemøder på fx Zoom, Messenger eller Teams. Sig endelig til!

Fysisk fremmøde i Frivilligcentret – alternative mødemuligheder

Frem til d. 31. august vil der ikke være mulighed for fysisk fremmøde i Frivilligcentret. Man kan sagtens aftale at mødes med Frivilligcentrets medarbejdere – det skal blot være ’andre’ steder. Det kan fx være udendørs i Frivilligcentrets kolonihave i Skovly H/F i Slagelse eller hos jer, så længe at de almindelige retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen kan overholdes.

Spørgeskemaundersøgelse om status og behov

Vi vil i Frivilligcentret gerne undersøge, hvad jeres behov er i forbindelse med genåbningen og, hvordan vi bedst kan understøtte jer. Derfor håber jeg, at I vil udfylde en lille spørgeskemaundersøgelse om dette. Følg linket her for at komme direkte til undersøgelsen: https://forms.gle/WrTqbHfGurEZjtnN7  - Tak!

Online netværksgruppe om genåbningen af foreninger og fællesskaber
Genåbningen kræver for de fleste en række overvejelser om, hvordan det skal gribes an i praksis. Som optakt til genåbningen har vi oprettet en online netværksgruppe med fokus på at dele erfaringer.

Er du engageret i en forening eller et fællesskab, hvor det kunne være givtigt med sparring om genåbningen, så deltag i den nye gruppe. Hvis du allerede har erfaringer eller viden, du vil dele med andre, så tag også del i gruppen! Få adgang til gruppen her: https://www.facebook.com/groups/528865794686510

Lokaleudlån:

Vi har besluttet pt. at lukke ned for vores udlån af lokaler. Beslutningen er taget ud fra et forsigtighedsprincip af hensyn til både medarbejdere og lånere af lokaler. Det skyldes både de meget begrænsede kvadratmeter i lokalerne samt det forhold at alle faciliter deles af alle - herunder køkken og toilet.

Kontakt os endelig på 51 40 90 73 / info@frivillig-slagelse.dk , hvis I har spørgsmål.

Vi håber forsat på jeres forståelse.

Med venlig hilsen

Frivilligcentrets bestyrelse og sekretariatat.