fp4Kontakt os:

'Sammen til nye fællesskaber' fortsætter!

stnf fortsat edEn stor gruppe af deltagere og frivillige fra 'Sammen til nye fællesskaber' og ikke mindst Frivilligcentrets ansatte og bestyrelse kan lettet op i disse dage. Fra at projekt 'Sammen til nye fællesskaber' har været lukningstruet, så har vi fået vished for at projektet kan fortsatte som en integreret del af Frivilligcentrets indsatser for at få flere ind i fællesskaber.

Det er alt sammen blevet muligt med hjælp fra gode kommunale samarbejdspartnere  - CPUS, Rusmiddelcentret og FOKUS - der har valgt at støtte driften af 'Sammen til nye fællesskaber' økomomisk, så det kan fortsætte på samme niveau og kan komme endnu flere deltagere til gode.

Det er vi utroligt glade og taknemmelige over!

Det betyder i praksis at vi efter sommerferien igen kan byde nye deltagere velkommen i vores interessegrupper.

FAKTA: Siden 2017 har 'Sammen til nye fællesskaber' fungeret som et brobygningsprojekt forankret i Frivilligcentret, hvor vi tre år i træk har arbejdet målrettet med inklusion af psykisk sårbare i frivillige fællesskaber. Det har hele tiden været organiseret som et udviklingsprojekt, der i tre 1-årige projektperioder har opnået støtte fra Socialstyrelsen.