fp4Kontakt os:

Pressemeddelelse: Introdag 24. marts

kaseyclaus

Pressemeddelelse:


Frisk luft, bål og mandehørm


Mange vil sikkert være enige i, at der må være sjovere ting man kan lave end at nærstudere farven på stuens vægge derhjemme, efter en lang vinter som i år. Og Frivilligcenter Slagelse har nogle gode bud på hvad det kunne være. Ikke mindst hvis du er mand, bosiddende i Slagelse kommune og mellem 18 og 65.

Du kan for eksempel springe ud i foråret som frivillig i gruppen ”Vildmand i Naturen”. Eller lave bålmad i ”Snak & Æd”. Eller du kan snøre skoene og få asfalt under sålerne på en gåtur med andre mænd.

Onsdag den 24. marts bliver det igen muligt at møde nogle af de ihærdige frivillige, der bruger 2 til 4 timer om ugen af deres fritid på at være tovholdere i fællesskaber for mænd. Siden den 1. marts har foreninger som Frivilligcentret haft lov til at mødes op til 25 personer udendørs. Derfor ligger det lige til højrebenet at invitere folk til komme forbi til introdag til Mænd I Fællesskaber i Frivilligcentrets kolonihave netop nu.


”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at corona har været med til at lave benspænd for opstart af vores nye grupper,” fortæller koordinator Maja Bruun. ”De frivillige, der havde meldt sig som tovholdere fra starten, har været seje og vedholdende. De står klar til at tage imod dem, der kunne have lyst til at afprøve tjansen som frivillig tovholder. Og vil tage rigtig godt imod dem, der har lyst til at høre mere om at være med i vores nye grupper. Vejret er forhåbentlig mere med os fra nu af. Og vi glæder os til at sætte gang i aktiviteter, som kan samle mænd med mange forskellige livserfaringer, og give dem gode oplevelser med at være del af et rummeligt fællesskab, hvor der er plads til forskelligheder. ”


Projekt Mænd I Fællesskaber er sat i verden for mænd, der savner det at være del af et fællesskab. Det kan fx være mænd, der har mistet sit netværk eller/og har været igennem en svær periode i deres liv. Projektet er støttet af Socialstyrelsen i 2020-21.


På introdagen vil du kunne møde de frivillige, høre hvordan det er at være frivillig tovholder og hvad man laver i de forskellige grupper i Mænd i Fællesskaber. Der bliver sat gang i bålfadet og serveret en smagsprøve på lidt bålmad. Alt du skal gøre er at tilmelde dig senest den 23. marts, for at kunne være med.


Introdag for Mænd I Fællesskaber 24. marts kl. 15-17, i Frivilligcentrets kolonihave i Slagelse.
Nærmere info ved tilmelding.
Tilmelding på 20298904 eller projekt@frivillig-slagelse.dk senest 23. marts. Max antal deltagere er 25.
Frivilligcenter Slagelse, Østre Skole, Skovsøgade 10, 4200 Slagelse.
Læs mere på www.frivillig-slagelse.dk
Facebook: @frivilligslagelse