fp4Kontakt os:

Tilbud om hjælp og sparring til grafiske materialer og kommende workshops.

BEDRE ONLINE SYNLIGGØRELSE FÅ SUCCES MED DIT BUDSKAB DIGITALT

 

Har du brug for sparring til dine grafiske materialer?

Har du nogle materialer der har brug for en opdatering, eller har du svært ved at opsætte en folder, et postkort eller noget digitalt, så tilbyder vi i Frivilligcenter Slagelse hjælp og sparring til både trykte og digitale medier.

 

Hvad kan du få sparring til?

Som medlem i Frivilligcenter Slagelse, kan du/i nu få hjælp og sparring til jeres grafiske materialer. Det kan være alt fra foldere, til facebook opslag, nyhedsbreve, til infoskærme. Det har altså ingen betydning om materialet skal være fysisk og skal printes, eller om det skal være til digitalt brug, til jeres hjemmeside eller facebook side.

Julie, som er ansat som studentermedhjælper, har en baggrund som multimediedesigner og læser nu Digital konceptudvikling på sidste semester. Hun kan derfor hjælpe med alt der har med grafisk design at gøre, samt digitale medier og hjemmesider. 

Hvis du og din forening og/eller fællesskab ønsker sparring til jeres materialer kan i skrive en mail til jen@frivillig-slagelse.dk  - Sparringen vil tage udgangspunkt i jeres egne materialer eller eksempler/kladder. Dvs. hvis I f.eks. vil have hjælp til at opsætte en ny folder, leverer I tekst(er) og billed materiale. Hvis du/i har spørgsmål er i også meget velkomne til at skrive eller ringe til Julie. 

Tlf.:  51409693 / 51409073

Mail: jen@frivillig-slagelse.dk

 

Kommende workshop(s)

WORKSHOP BEDRE ONLINE SYNLIGGØRELSE

Bedre online synliggørelse

I oktober, november og januar afholder Frivilligcenter Slagelse en workshop, som kan forbedre jeres online kommunikation. Er du og din forening på en digital platform? eller vil i gerne være det? Er du i tvivl om hvordan man bedst muligt får sit budskab ud digitalt? Hvis du kan nikke genkendende til bare et af spørgsmålene ovenover, bør du overveje at deltage i den gratis workshop. Workshoppen bliver afholdt d. 28/10 2021, d. 25/11 2021 og 13/1 2022 fra 16-18, så der er mulighed for at deltage i workshoppen på forskellige datoer.

Workshoppen tager udgangspunkt i det mest basale ved at kommunikere online og digitalt og den vil give dig et indblik i de mest væsentlige pointer i online synliggørelse. Workshoppen klæder dig godt på til at poste forskelligt og meningsfuldt indhold på diverse medier og platforme, til netop din og jeres målgruppe. For tilmelding:

https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/

Der vil ugen efter workshoppen være en ”åben” workshop, hvor der er mulighed for at tage sine egne materialer med og få gode råd og sparring, og øve alt det du forhåbentlig har fået af ny viden.    

”Lær at brug Facebook” kursus

Har du en Facebook konto og vil gerne blive bedre til at bruge den, men ved ikke hvor eller hvordan amn skal starte? Det kan dette kursus hjælpe dig med. Vi starter helt fra bunden, så alle kan være med og vi gennemgår platformen trin for trin. Målet med kurset er, at du bliver klædt på til at bruge Facebook og lærer de mest basale ting ved denne platform. Det er et krav at du har en Facebook profil inden kurset starter – Hvis du har brug for hjælp til dette, så ring eller skriv til os. Mere info om dette kursus kommer snarest.

For tilmelding:

https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/