fp4Kontakt os:

Socialkompas udrulles nu i Slagelse Kommune

Kære foreninger, frivillige fællesskaber og kommunale institutioner

Som vi har skrevet om tidligere så er vi i fuld gang med at udrulle Socialkompas.dk i Slagelse Kommune.

Socialkompas er en digital portal, som fungerer som den lokale infrastruktur og det tilbudsoverblik, som borgere, foreninger, frivillige og kommunale medarbejdere har efterspurgt i årevis. Portalen er udviklet af vores landsorganisation Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark og udrulles på landsplan. Vi får en lokalt tilpasset udgave i Slagelse.

Socialkompas er stedet, hvor borgere og pårørende kan søge hjælp til deres aktuelle livssituation, frivillige organisationer kan synliggøre deres indsatser og kommunale medarbejdere kan her få et samlet overblik over tilbud tilgængelige for deres borgere.

Det er gratis for frivillige organisationer, kommunale institutioner mv. at lægge opslag på Socialkompas.dk. Opslag, som overholder retningslinjerne godkendes som udgangspunkt af os hvis opslaget omhandler et uvisiteret tilbud til borgere, og organisationen, der står bag, har base i Danmark.

Sådan kommer du i gang:
Allerede nu er I meget velkommen til at lægge jeres tilbud ind på portalen. Tilbuddet oprettes af jer selv og portalen giver mulighed for man selv opretter en profil hvor man efterfølgende kan lægge ens tilbud op. Klik her (https://slagelse.socialkompas.dk/) for at komme direkte ind på den lokale udgave af siden og opret en profil for så efterfølgende at kunne oprette tilbud.

Informationsmøde
Har du lyst til at vide mere om Socialkompas.dk, så holder vi online INFORMATIONSMØDE, tirsdag den 29. november kl. 19 hvor vi præsenterer portalen og processen med opstarten.

Tilmelding til mødet er nødvendig på (https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/73/), så vi kan sende et deltagerlink til mødet til dig.

Åbent Hus – ’taste-dage’
Herefter er der 4 dage i december hvor vi afholder ’åbent hus’ i Frivilligcentret. Her har du mulighed for at komme forbi og få hjælp og vejledning til at taste dine oplysninger ind i Socialkompas.dk. Vi stiller pc og personlig vedledning til rådighed mens vi byder på en kop kaffe. Dagene vi tilbyder ’åbent hus’ i Frivilligcentret er:
6/12 kl. 15-17
8/12 kl. 10-12

13/12 kl. 15-17
14/12 kl . 10-17

Vi glæder os til at opstarte Socialkompas.dk så vi i Slagelse Kommune får en brugervenlig platform med en masse gode tilbud. Vi håber I vil bakke op om initiativet og oprette jeres tilbud/aktiviteter.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen

Dorte Kristensen,
Frivilligcenter Slagelse
Skovsøgade 10, Bygning S
4200 Slagelse
Mail: info@frivillig-slagelse.dk
Telefon: 50 40 90 73