fp4Kontakt os:

Vores projekter

I Frivilligcenter Slagelse arbejder vi sideløbende med vores kerneydelser med projekter, der har til formål at undersøge /udvikle nye måder at  udvikle frivillighed lokalt. Derfor indgår vi også gerne i samarbejdsprojekter med andre. Det kan både være andre foreninger og andre aktører som fx kommunale tilbud, institutioner og erhverv. Aktuelt driver det/de projekteter, der kan ses nedenfor:

Sammen til nye fællesskaber
I projekt "Sammen til nye fællesskaber" arbejder Frivilligcenter Slagelse målrettet med at støtte borgere med psykisk sårbarhed til blive en del af lokale frivillige fælleskaber. Vi ved at dørtrinnet til lokale frivillige fællesskaber kan være vanskeligt at forcere for borgere med psykiske sårbarheder, og det vil vi gerne være med til at ændre på.

Vi skaber rummelige frivillige fællesskaber, hvor der er plads til alle. Det betyder, at der er plads til dig, der har overskud og gerne vil hjælpe andre ind i fælleskabet - og dig, der bare vil være med.

Tirsdagsgrupen er en gågruppe som mødes hver tirsdag fra kl. 12.00-14.00 i Frivillligcentret for først at gå en tur og derefter nyde en kop kaffe i Centret efter turen.

Team Småkage er et aktivittets fællesskab som mødes hver torsdag fra kl. 13.00-15.00 i Frivilligcenter Slagelse for at lave noget aktivt f.eks. spille, pentanque, badminton eller gåture. Bagefter drikker de en kop kaffe i centret. Motionsaktivitererne er på et niveau, hvor alle kan være med.

Kreaklubben er et kreativt fællesskab som mødes torsdag fra kl. 10.00-12.00 i Frivilligcenter Slagelse for at lave kreative sysler.

Mens Corner er en netværksgruppe for mænd, som starter d. 30/09/09. De vil fremadrettet mødes i Frivilligcenter Slagelse hver mandag fra kl.13.30-15.30.

Vi arbejder desuden for at styrke samarbejdet til lokale foreninger og andre frivillige fællesskaber så vejen til deltagelse for nye deltagere bliver lettet.

Læs aktuelt nyt på projektetes facebookside projektet [Klik her]

Træningsmakker
Træningsmakker er et samarbejdsprojekt mellem Frivilligcenter Slagelse og Center for Psykosocial Udvikling Slagelse, og indgår aktuelt som én af aktiviteterne i 'Sammen til nye fællesskaber'. Projektet har til formål at åbne op for at frivillige træningsmakkere og psykisk sårbare kan mødes og dyrke en fælles interesse for motion.

Læs aktuelt nyt på 'Sammen til nye fællesskabers' facebookside [Klik her]

Da hjemmesiden er ved at blive revideret kan der aktuelt ikke findes yderligere information her på siderne.

Kontakt til 'Sammen til nye fællesskaber':
Har du brug for information om projektet, så er du meget velkommen til at kontakte

Projektleder Maja Bruun
Tlf. 20 29 89 04 / projekt@frivillig-slagelse.dk

Centerleder Lykke Pedersen
Tlf. 51 40 90 73 / lp@frivillig-slagelse.dk